S kyticí šeříků umřít celá

S kyticí šeříků umřít celá

Anotace: Miluju šeříky ...

S kyticí šeříků umřít celá

 

S kyticí šeříků umřít celá

v náruči ovčí vlny bych chtěla

když zlíbáš mi horkou rosu z čela

a vedeš mě souší k pramenům

 

V tu chvíli vyháním ďábla z těla

a ve tvých očích archanděla

s poslední jiskrou zpoklidněla

má duše dlící v edenu

 

Sbíháš se ve mně k usoužení

mé bosé nohy po kamení

křičí a prsty ti na rameni

otisky vášně vykreslím

 

Do parapetu déšť tiše padá

zatímco laskáš má nahá záda

příroda k životu zase se vzmáhá

jen my jsme do vlny poklesli

Autor Zamila, 23.01.2015
Přečteno 518x
Tipy 8
Poslední tipující: V.N.Losinský, jitka.svobodova, Manni3, Lůca, Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně nadherný...

23.01.2015 22:29:04 | Nikita44

Děkuju :)

24.01.2015 10:25:14 | Zamila

Zavoněly.......moje oblíbené fialové 8)

23.01.2015 12:32:51 | Lioness

To je dobře :) Taky je miluju :)

23.01.2015 13:20:20 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí