Představ si....

Představ si....

Anotace: byla to okamžitá reakce na jednu písničku Apocalypticy

Oči jemně zavři a......

představ si krásnou dívku ve své blízkosti,
jemně políbí tě, až zamrazí tě do morku kosti,
její horká ústa budou po tvém krku klouzat,
nebraň se, až bude tě chtít něžně kousat.

Její ruce tě jako jarní vánek pohladí,
stejně jemně na klín se ti pak usadí,
do ucha něžné slůvko ti zašeptá,
její horký dech tě jak pavučina polechtá.

Slyšíš svůj i její zrychlený dech,
mrazivé vzrušení běhá ti po zádech...

Hudba pomalu, ale jistě se zrychluje,
dívka na tvém klíně jemně boky pohupuje,
hudba stupňuje se ve výraznějších tóninách,
cítíš to krásné vzrušení ve svých slabinách?

Ruce chceš pozvednout a dívku k sobě přivinout,
písnička končí a na další měl bys posunout,
něžná dívka se ztrácí, jako by z mlhy byla
a tobě krásná vzpomínka v mysli na ni zbyla.
Autor Lorraine, 03.02.2007
Přečteno 897x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Taky někdy slyším hudbu a podle rytmu i píšu.

04.03.2007 12:01:00 | jehlaspichlas

Perfekt

03.02.2007 17:35:00 | Light And Shade

Bezva......:)

03.02.2007 15:26:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí