Úvaha o lásce bez budoucnosti

Úvaha o lásce bez budoucnosti

Anotace: Báseň

Sbírka: Poklad duše

Úvaha o lásce bez budoucnosti
Zkažený pocity,
nad úvahou o lásce.
Pomohla by napuštěná vana,
po okraj kyselinou.
Omýt od myšlenek
a zahladit doklad,
že byl tu člověk.
Na sporáku píská konvice,
ohlašuje faul na hřišti.
Na bojišti v bytě,
mladé slečny,
bez budoucnosti,
ale s bohatou minulostí.
Nejvíc pamatuje její postel,
ta hostí celé leporelo chlapů,
celý tým hrající za Virginii.
Trénuje je sólo pro zápas.
Rty na rty,
tělo na tělo!
Se svědomím kaskadéra,
na přetrženém laně.
Avšak nepřemýšlí.
Duše sbírá první vrásky,
bez útěchy,
po bouřlivé noci.
Autor Šarlota Santini, 05.05.2015
Přečteno 814x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta nemá budoucnost ta je...

05.05.2015 21:11:11 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí