Snad ničeho se nebojím

Snad ničeho se nebojím

Anotace: sex, láska, smrt,

Já smrti se vskutku nebojím
jen tvého nahého těla
nepros mě dál ať chvíli postojím
to co chci já i ty bys chtěla

já smrti se vskutku nebojím
jen tvých veselých očí
snad jednou se v touze osmělím
a tvé tělo se mému půjčí

já tebe se vskutku nebojím
má milovaná ženo
jen nech mě u sebe ať chvíli postojím
než mne láska se smrtí doženou
Autor Matěj Černý, 11.09.2015
Přečteno 704x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí