Z BUDĚJCKÉ KOTLINY

Z BUDĚJCKÉ KOTLINY

Anotace: Po hladkých zádech sklouzl cíp peřiny, nesmělé ráno z vrcholků střech klouzalo tiše do Budějck...

Po hladkých zádech sklouzl cíp peřiny,

nesmělé ráno z vrcholků střech

klouzalo tiše do Budějcké kotliny

až do našich oken přes vltavský břeh.


Na prahu stály noční probdělé hodiny,

a s nimi vzpomínka na Tvůj zrychlený dech

odešli spolu snad pro ranní noviny,

jen pocit viny tu zůstal

na mých nateklých rtech.
Autor Miskitka, 11.12.2015
Přečteno 506x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prý pro noviny...

15.12.2015 13:34:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí