Schouleni do pozlátek

Schouleni do pozlátek

Anotace: ...

Zavři svá víčka,
přitul se něžně,
už vlhčí se pička,
tak jako běžně.

 

Tvrdne mi úd,

je tvrdý jak kov.
Beze všech zrůd
a prosím beze slov.

 

Vem si ho do ruky,
něžně ti jí promnu.
To je věc pro kluky,
anál je k hovnu.

 

Celou tě odhalím,
k sobě si přisunu,
na tebe se převalím
a pomalu zasunu.

 

 

Oči už přivíráš,
tak tvrdě přirazím,
potichu vzdycháš.
Nic nám tu neschází.

 

Chci být tak hluboko,
jak jen to jde.
Nesem se vysoko,
máme tu vše.

 

Tak změníme polohu,
překulím se na záda
a dostanu se do lehu,
ty dosedneš na něj ráda.

 

Když ty jsi nahoře,
(zvedáš se a sedáš)
dělá mi to dobře,
znalosti své prodáš.

 

Dolu se převalíš,
zas se to otočí,
pode mnou zas ležíš,
vidím ti do očí.

 

Přivíráš je pomalu
a něžně vzdycháš.
Už blížíme se k vrcholu,
příjemně mě svíráš.

 

S jedním výkřikem,
přišel tvůj vrchol
a já svým výstřikem
potřísním ti břicho.

 

Po sobě uklidíme,
schoulíme se do pozlátek
a oba dobře víme,
že to byl jen začátek.

Bude to krásné
a ty to víš,
vždyť je to jasné.
Kdy se mi zas zosníš?

Autor Maggot7, 02.03.2016
Přečteno 579x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí