Succubus

Succubus

Anotace: ta, jež k nám přichází v noci...

Vstupuješ do sna, já pak do tebe;

Oba už tušíme, že to nebude snadné,

mé srdce s vášní pomalu chladne

a ztratil jsem klíč od brány do Nebe

 

Vstupuješ do sna, tvé lůno se plní

a naše těla bijí rytmicky na poplach,

vysáváš ze mě život po kapkách,

tvé oči planou, tvé boky se vlní

 

Do žáru vášní byli jsme vrženi,

vstoupilas do sna, já vstoupil v tvůj klín,

lásku přežvýkal, vyzvrátil stín;

Tak jsou mí démoni zrozeni...

Autor Oxík, 07.03.2016
Přečteno 545x
Tipy 4
Poslední tipující: Miskitka, enigman, Ravena Lupus, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suckcubus :D

08.03.2016 20:28:19 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí