Knoflíček touhy

Knoflíček touhy

Anotace: prostě jaro...

Slunce se dotklo jarní stráně,

šimralo jí po hladkých lýtkách,

nechala jeho horké dlaně

klouzat po jejích ženských křivkách.

Knoflíčky touhy rozeplo jí zhurta,

až rozletěly se po kraji,

vtáhla ho do sebe vlhká a horká,

tak, jak to jarní stráně dělají.

Jeden z těch knoflíčků

našla jsem v trávě,

probudit touhu se s ním prý daří,

zítra ho najdeš ve tvé kávě,

-v té moc silné-

pokud mě necháš Ti jí vařit.
Autor Miskitka, 18.03.2016
Přečteno 765x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Jin&Jang, lala, boneslash, Špáďa, enigman, Lioness, Papagena, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super..a knoflíček, co schoval jeden hrníček...

28.06.2016 10:24:26 | JSJ

dobrá knoflíková káva...

19.03.2016 11:27:51 | enigman

Moc se mi líbilo, parádní závěr. ST

18.03.2016 23:49:35 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí