...zkrocená touha...

...zkrocená touha...

Anotace: ..není co dělat....

Sbírka: Pro Lukáše

Vře ve mě touha, noc je mi dlouhá,
když nejsi semnou.
Potvůrka chtíč nechce jít pryč,
když nejsi semnou.
Vášeň mi pevně svírá duši, srdce mi přitom strašlivě buší, když nejsi semnou.
A když jsi semnou, nabývá to větších rozměrů,
ale neboj já se s tím poperu...
Autor Justýna, 10.02.2007
Přečteno 809x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...odděl si "se mnou" :-)

10.02.2007 22:52:00 | muzikant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí