Původní báseň pro Hovena

Původní báseň pro Hovena

Anotace: Když tvé svaly svou hru rozehrají...

Sbírka: Když tři zrzky tvoří

PŮVODNÍ BÁSEŇ PRO HOVENA

Když tvé svaly svou hru rozehrají,
všech kozičky se po tobě ptají.
Frnda se hned žhaví,
čeká až ji někdo zklátí.
Doufám, že budeš ten první,
co do mě svůj meč vnoří.
Když tě vidím, kalhotky hned letí dolů,
nechci už nic jiného, než večer strávit spolu.
Koukej, jak se celá třesu,
svou nadrženost již neunesu.

S chlípnou láskou,
TŘI ZRZKY
Anett, Terána, Klárka 

Autor Zatím Nikdo, 23.08.2016
Přečteno 754x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí