Flaška

Flaška

Anotace: ...

Zkroucený pahýl

na levé noze,

lepší než motýl

na pravé koze.

 

Flaška v kostele,

hraje se v klidu.

Zmačkané koule

topí se v lihu.

 

Alkohol pomáhá,

překonat zábrany.

Janička nasává

mlíčko od Jany.

 

A Pepa otálí,

slízat tu smetanu.

Sex přeci nepálí,

tak co já dostanu?

 

 

 

Autor boneslash, 10.09.2016
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí