Pod našim medovým měsícem

Pod našim medovým měsícem

Anotace: Náš sen je zdán, lepší neznám. Nezhasne měsíc dnes nám.

Celý noce mý s tebou tak cenný.
Vzpomínám na vše, na dny naše
plné hříchu, tvou příchuť,
jak jsi znavená. Bez tebe noc nic neznamená.
Napsala's v neděli - chceš, aby jsme poseděli,
ale přec věděli oba - jsme chtěli třít se těly,
o sliny se dělit.
Vyvíjí se to líp a líp. Jsme se líbali
žhavě, jak když se uhlí pálí. Sahám
ti tam, už nejsem sám.
Čím dál víc se žhavíš,
stoupáme výš a výš
ke hvězdám. Náš sen je zdán, lepší neznám.
Nezhasne měsíc dnes nám.
Svlíkám tě ze svetru.
Bejt bez tebe nesvedu.
Svedu tě, sjedu.
Dostávám se z tebe těžce jak z fetu.
Tvá pokožka ze sametu.
Dva jsme tu pod měsícem z medu.
Autor CORP, 13.09.2016
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí