Podnapilé verše tří zrzek (III. báseň pro Hovena)

Podnapilé verše tří zrzek (III. báseň pro Hovena)

Anotace: Zapít se dá v podstatě vše a narozeniny...Narozeniny jsou ten nejlepší podnět k tomu, aby se sešla parta bezva přátel a dala tak možnost, vzniknout spoustě nových zábavných historek a příhod.No v našem případě jsou to leč trochu úchylné, tak humorné verše

Sbírka: Když tři zrzky tvoří

PODNAPILÉ VERŠE TŘÍ ZRZEK

Hovne, Hovne, Hovinku,
chci tě mít na ramínku.
Už se nezdrž ani chvilinku,
máme hodně plných kelímků.
Vzpomeň na naši zlatou éru...
Cítíš ten tlak ve svém péru?
Šetři si ho na dnešní noc.
Nejsme na tebe až moc?
Zůstaň klidný,
nikdy nemáme dost,
budeš náš hýčkaný host.
A slibujem,
že ráno nebudem mít zlost.
Bude pocta, mít tebe,
takovou kost!

S chlípnou láskou 
TŘI ZRZKY
Anett, Terána, Klárka

Autor Zatím Nikdo, 07.11.2016
Přečteno 864x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí