BDSM

BDSM

Anotace: ...

Zkrocena tvými doteky
Škrtícím obojkem
Bičíkem šlehajícím po zadnici
Skořice
Heslo stop
Padám do mdlob
Svazuješ popruhy
Hlouběji
Ach naříkám, přidej mi
Vzrušena trpím, sténám slastí
Zkrocena tvými doteky
Touha svírá žaludek
Jak moc tě cítit ve svém těle chci
Autor TBti, 12.11.2016
Přečteno 1201x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Mácha, DigBallz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toť otázka - jak moc ho cítit v sobě chceš??? -
... :-)

13.11.2016 01:17:42 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí