Romantika

Romantika

Anotace: |^...^| napsáno 27.3.2015

Romantická hudba,
pokojem se line,
sexuální tužba,
tvou mysl nemine.

Saxofon si zpívá,
svíčky šero ruší,
ona touhu skrývá,
koukej jí do očí.

Vzrušení ji plní,
povolují nervy,
tvoje přání splní,
dnes jste jenom vy.
Autor DigBallz, 13.11.2016
Přečteno 805x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí