Mám sen, že prožívám orgazmický slam

Mám sen, že prožívám orgazmický slam

Anotace: Prožitek slamové chvíle, přítomnost okamžiku píše... (slam poetry)

Své myšlenkové pochody,

své pocity vnímání,

ukázat vám chci…

poukázat na život jiný..

nový pohled z póza rohu vyložit vám…

 

Chtíč…teď prožívám,

vyvolat zájem váš!

Nenechat se v zapomnění.. do hlavy vklouznout vám.

pocítit ve vašich očích natěšení,

procítí emoční výbuchy místnosti..

genius loci této věčnosti.

 

Slova mocná, všemocná jsou,

vyvolají zájem váš

když seskládaně…správně jdou…

 

Přenechat spaní.

Místo toho milovat slamovat. co vice dodat?

Když tělo tvé nerozlisuje snové říše od částečného chtíče

dny i noci se rozlévají vzplývají v oblak prachu,

co víří prázdnou ulici strachu.

strachu ze zmaru noci zdejší, ..včerejší..

už nedoženu, Tu ženu,  minulosti.

 

Ted do života mi vklouznul sen...jménem slem.

 

Slem.... pohltil mě slem,

při slemu cítím že žiju,

pociťuji ve jménu jsem,

jsem v momentálním stavu.

Bytostního žití v přítomnosti teď a tady..jsem.

 

Jsem osobnosti

jsem přítomnosti

jsem svébytnou bytosti.

Jsem sebevědomá, vědomá si sebe.

 

Slem je úžasný sen,

co do života se mi vkrad,

mou hlavu zaplnil,

myšlenkovým pochodem slov,

slova, zpoza, póza?

 

Mám sen, že prožívám orgasmický slem,

Vstupuji na pódium,

Srdce tlouci začíná,

Adrenalin do žil se dostává.

Mé srdce silte buší, v mé duši.

Myšlenkové pochody u improvizačního slemu pracují,

 jiskří, sičííí......plamen rozhořííí.

 

Slam do mě vniknul vnuknul my myšlenku,

pochodu dálného východu.

Souložím.... ležím na pódiu, plně procitnouti rým.

Srdce se mi roskočí, touto rozkoší,

vášní plynu snad se nerozplynu v plameném dýmu,

Davové šílenství, se vytváří při procitnutí mého nejvyššího bodu,

 slamu mého vrcholu.... vyvrcholení....

 

Scházím, odcházím roztřesená na nebesa vcházím,

jehličky pociťuji..v mém tele.

mravenci kličkují v mém tele

motýli v břiše tancují, v mém..

malebném tichu mysli... uvolněná, rozplynutá...jsem.

 

Tento sexuální prožitek.

Orgasmický slam.

Doporučuji všem.

 

Je sexy být slamerem či slamerkou! Neboli kamerkou,

jak můj automatický slovník počítačový,

má slova mění  ve znamení.

 

Pokud pódium a diváci neuspokojí,

vaše choutky dračí

a ty vám nevystačí??

…Slamer či slamerka jistě hbitě zaskočí...

 

 

Autor MiMiKa, 06.12.2016
Přečteno 748x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Bulvár, střelkyně1, enigman, Geromero, Aurora
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no já jenom koukám:-))

07.12.2016 20:00:05 | střelkyně1

jako bych slyšel praskat práskání...

07.12.2016 10:03:04 | enigman

Och, explózia vášne, slam milujem!
Vďaka za dávku entuziazmu pozláteného super formou!!!

06.12.2016 18:22:20 | Aurora

Jé, těší mě tvůj zájem. Děkuji za srdeční zpětnou vazbu!

06.12.2016 20:52:17 | MiMiKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí