Laskání

Laskání

Anotace: ???

Laskání

Lehám si k tobě
Hladím tě něžně
Tvá ňadra drží
Jak nádherné stěžně
Sundám ti prádlo
Sundám ti zlato
Sundám ti všechno
Co mi dáš má milá
Co mi dáš za to
Má ruka jemně
Sahá ti pod bříško
Hladím tě prsty
Tluče ti srdíčko
Hladím tě i líbám
Chvěješ se
Sama jsi to chtěla
Má ruka něžná laská
Tě tam dole
Jsi mokrá celá
Sladká a krásná
Bezbranná
Čistá jak vodička jasná









2003

Autor Beďa, 20.05.2017
Přečteno 1177x
Tipy 12
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, Frr, Philogyny1, Poetik, Dreamy, Kapka, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něhy není nikdy dost a tahle je upřímná.

20.05.2017 16:27:37 | Philogyny1

Krásné...

20.05.2017 09:53:21 | Kapka

Upřímnost
se stává již vzácností.
Děkuji.

20.05.2017 08:20:32 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí