Prolínání

Prolínání

Když tě vidím,
Objímám tě,
Že se nestydím,
Očima svlékám tě.
Začnu tě líbat,
Něžně a slastně,
Vášnivě,
Je to krásné,
Pro oba,
Prostě úžasné.
Začnu tě svlékat,
Naše těla se začnou prolínat,
Začneš povzdychovat a hekat,
A já nemusím jednou lásku proklínat.
Naše těla v harmonii,
Se spojili,
Nemyslím to v ironii,
Ale pro sebe sme se narodili.
Smě dvě těla,
Ale když spojíme ruce,
Sme to co si chtěla,
Dvě duše,ale jedno srdce.
Autor Kamen s.r.o., 17.02.2007
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí