Planeta děvek

Planeta děvek

Anotace: Smyšlené místo pro život :)

Sbírka: Ikarova křídla

Vzdálená miliony světelných let
je planeta, jak skvrna téru
odkud nedohlédnu na modrý svět,
když překonám zemskou atmosféru

Děvky na jedné vzdálené planetě
odhalují své nohy a opálená těla
ještě, než toužit po nich začnete
ujistěte se, která by zájem měla

Na planetě, kde jsou děvky
jak Rajská jablíčka ze skleníku
o nichž zpívám veselé popěvky
jež si pomalu zapisuji do deníku

Ti muži byli členové naší posádky,
jež rozhodli se na planetě zůstat
mají zde krásné panny, jak z pohádky
kterým líbají celé dny svůdná ústa
Autor Petr27, 13.09.2017
Přečteno 710x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí