Plané sliby

Plané sliby

Anotace: Někteří mládenci naslibují dívkám hory i s horákama, ale za čas na to zapomenou.

Zdenky vnady svádivé,
pro Míru jsou mámivé,
moc rád na ty oblinky,
vtiskne něžné pusinky.

Potom v pevném objetí,
do lásky jí zasvětí,
vzdychá, že jí miluje,
věrnost navždy slibuje.

Za čas ale Mireček,
chová se jak hřebeček,
jinou zase potěší,
kdopak Zdenu utěší?

Autor Psavec, 26.02.2018
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za čas bude Zdenka ráda
že zůstala raděj sama
a ten její Mireček
To je pěkný blbeček

08.03.2018 13:59:50 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí