Víc než jindy cítím zemskou tíž

Víc než jindy cítím zemskou tíž

Anotace: mírně erotická báseň

Sbírka: Po stopách vesnice

Víc než jindy cítím zemskou tíž
jakoby nosila kolem pasu kilové závaží
naši lásce však brání okenní mříž
abych mohl stát na tvém zápraží

Při polibcích bych raději zapomněl na tíži
abych se mohl oddat milostným hrátkám
během chvilky s tebou se akt blíží
jako před lety všem budoucím matkám

S krásnou slečnou ztrácím zemskou tíž
to když ležíš vedle mne skoro nahá
je ráno, však ty ještě tiše spíš
ač rosa je po noci ještě vlahá
Autor Petr27, 01.05.2018
Přečteno 601x
Tipy 1
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí