Tak zase jednou trošku chlípná

Tak zase jednou trošku chlípná

Anotace: tak zase jednou mám svou chlípnou chvilku....

Tak zase jednou mám
svou chlípnou chvilku,
tiše sténám...kam?
Do polštáře, nebo Tvého ramene?

Ztrácí se kde? V ty stěny tmavé,
můj slastný výkřik,
co vášní plane.
A Tobě dech se zrychlí.

Přivírám oči v toužebném očekávání,
že chytíš mě pod krkem.
A v tom náhlém odevzdání,
pronikneš hlouběji než kdy předtím.

Mám Tě pod kůží,
a cítím ten všudypřítomný chtíč.
A v posteli bez růží,
řvu slastí jako děvka.

Slaný pot Ti ztéká z těla,
to se mi líbí, vždyť víš.
Tiše šeptáš, co ještě bych chtěla
a já ... posouvám Ti hlavu níž...
Autor Jajja, 01.08.2018
Přečteno 746x
Tipy 5
Poslední tipující: M.A.Rek, LenkaT, JSJ, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, že se vám v tom vedru chtělo ;-)

01.08.2018 19:08:49 | Slav Milo

To je nefér! To se nám chlapům prostě líbit musí ':D

01.08.2018 10:14:40 | Lajtwing

01.08.2018 10:18:43 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí