opojení

opojení

Anotace: jediným možným koncem našeho příběhu jsou kapky blaha v mym pupíku

plná hlava prázdných myšlenek
duše ráchající se v moři růžových oblak
bílé víno s průhlednýma bublinkama
tak jako moje neviditelný šaty

tvoje ruka v mý náruči něhy
tam, kde každou noc usínáš
tam, kam každou noc pokládáš nástroj mýho štěstí
tam, kde potůček slasti stýká k mým kolenům

omámená nekonečnem
mravenčení v konečcích prstů
stírám pot z tvých vlasů
tak jako kapky blaha v mym pupíku
Autor Troškuztracená., 05.11.2018
Přečteno 828x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí