Nový koberec

Nový koberec

Když byl koberec
správně položený
vzal jsem tři ústřižky
a položil je před ní

"Potřebujeme ještě vědět,"
začal jsem pedagogicky
"jak budou na koberci
vypadat nejčastější skrvny"

Na první jsem vylil červené víno
na druhý kousek chlupatého koberečku pivo
ke třetímu jsem si klekl
a vyndal ptáka

pochopila to

Ani jedna ze tří skvrn
nebude znamenat tragédii
Autor OpilyJohn, 14.01.2019
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Vivien, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A koukám, tato je taky opravdová :-)

30.12.2020 22:52:47 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí