Probraná

Probraná

Anotace: Ŵ

.
V tmách večerů
kdy je plné náměstí smíchu
a bezzubí starci žadoní o cigaretu
ruka odepíná pásek a hlava hltá hvězd
šepot tvůj oznamuje štědré dny
a rty se mihnou kolem pláče
Pro tebe
jenom pro tebe smysl má se vracet
Jakobych poprvé poznal hlas
Schoulil se v něčích myšlenkách
A zas.
Autor Now, 26.01.2019
Přečteno 590x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, jondys, Kapka, Mt. Blanc, Kyška, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmmm... ;-)

27.01.2019 07:39:27 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí