Tráva voní i v pohádkách

Tráva voní i v pohádkách

Anotace: ...no co bych k tomu tak napsal...radši nic :o)

 

Bože, ta tráva voní
jsem jak v pohádkách
pár tahů
pohoda
úsměv
a je po hádkách...

Ta tráva voní
že pár tahů
dá si i Sněhurka
Šmudla, Prófa
Stydlín i Kejchal
Dřímal a Štístko
ba i ten Rejpal
a pak...
směje se celá chaloupka
néé...
ne...
to nepíše se v pohádkách...

Les v noci ožije
víly tančí k hip hopu
na speedu a na tripu
Karkulka zatím na skále
baví se s vlkem análem
Jezinka v poutech skučí
medvěd slastně mručí
a netopýři dealeři
letí někam pro peří...

S každým dalším tahem trávy
bujarý smích
a vůně kávy
rum si do ní každý lije
baba Jaga venku blije
Krakonoš přines čaj z houbiček
pije ho s párem soviček
Smolíček volá jelena
že už došla zelená
Jeníček v Mařenčině rozkroku
ona vzdychá "dělej ty můj divochu"
Pak že to v lese nežije
a přitom jsou tu orgie...

Trpaslíkům došla tráva
z koksu už jim péra vstávaj
Čaroděj máchne vodní dýmkou
a víly jsou hned na ostro
v chaloupce se židle kácí
trpaslíci jdou tak na jisto
Sněhurka chce taky šukat
šňupne si a hledá kluka
za chvíli už je nad věcí
šuká s Honzou za pecí

To nepíše se v pohádkách
že každý si z lesa něco odnes
někdo filcky
jinej tripla
naštěkanou boudu
nebo syfla...
nikdo neví kdo to roznes
ale jestli na to neumřeli
šukají tam...
sjíždějí se...
jistě dodnes!

Autor Timy1123, 03.03.2019
Přečteno 523x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Kapka, Frr, jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva! ST

03.03.2019 20:48:15 | Kapka

HŮ a HŮ - proč ta sova pořád houkala-hleděla pozorně, čí si ta vílí děvčátečka pyjoklůcky po celou noc do tůňostudniček vkládala....PĚKNÉ*HŮ**
ST** :-D*

03.03.2019 19:53:35 | Frr

Tohle je naprostá bomba!!!

03.03.2019 19:40:20 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí