Skrýš

Skrýš

V noci trochu přituhuje
konečně se přitulíš
přes větračku vítr duje
o čem Lásko asi sníš.

Držím se Tvých ramen pevně
prsty hledám Tvojí skrýš
pomalu pak po Tvém stehně
stoupám výš a výš.

Oči Tvé jsou přivřené
však plíce více pracují
nohy nejsou sevřené
prsty v skrýši tancují.

Přitahuješ moje tělo
žezlo mé si nasadíš
tělo Tvé se rozechvělo
a já plením Tvoji skrýš.

Autor Ďábel sám, 02.08.2019
Přečteno 630x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí