Otevřené všemu

Otevřené všemu

Anotace: Každý člověk má potřebu být s někým spojen.A´t už jde o spojení duševní či fyzické.

 

Uspokojení potřeb a touha po ukojení

stala se pro ní tajemnou nemocí.

Opravdu dost krásná žena

přitažlivá a zároveň nebezpečná.

 

V očích jiskru a  krásná gesta

energií ženství svůdně provoněla

a já ucítil, jak je mokrá

a natěšená.

 

NEBEZPEČNÁ ŽENA

 

…hladila a sváděla, tiskla se a vzdychala…

 

Ignoroval jsem ji a čím více odmítal

o to víc se snažila, abych ji vošukal.

 

Zazvonila kámoška Líba

..otevřel jsem..

a ona ji na gauči nahou uviděla.

 

„Ahoj, dáme panáka?“

s úsměvem se zeptala.

 

Do vzdychání dvou žen jsem napsal tuto báseň.

 

 

 

Autor Krahujec, 09.11.2019
Přečteno 549x
Tipy 5
Poslední tipující: dodola, JC senior, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Filozofie reálného života...
**

23.11.2019 17:02:49 | JC senior

Byl jsem moc nalitej.

09.11.2019 18:24:06 | Krahujec

Není nadto, když si člověk zasní :))

09.11.2019 16:48:02 | Rose Rosé

To se někdo má... i když je to někdy vysilující. Češi jsou kabrňáci a já raději zmizím... nebudu Vám tady dělat křena.

09.11.2019 12:59:30 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí