Zas to ucítit

Zas to ucítit

Zas pod sebou

ucítit tělo muže

To teplo co dělí se...

o dlaně mé, o chuť,

co ještě může.

To vášeň v slasti rodí se


Zas se jazykem dotknout

chtíče..těla muže .

Tou slastí se prohne zavrní.

Být zas ta, co chtivá býti může ,

jak divý jezdec na koni.


Zas ucítit vůni muže,

když v ústech chtivě pulzuje .

Ta chuť ,slastně všechno zmůže

chci zas cítit, co vlk miluje .
Autor Liduška, 09.12.2019
Přečteno 710x
Tipy 8
Poslední tipující: breberkar, Isla, Donne, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý na to nějak moc myslí v tento lásky čas :-)
Hezké

09.12.2019 06:17:45 | petrzal

V krajině těla teskný chtíč hladového času.
Když žena cítí tělo v těle...
čas do únavy nasycen.

09.12.2019 03:23:58 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí