Láska mobilní

Láska mobilní

Anotace: Pravil mobil mobilové ...

Sbírka: Mozaika života

Pravil mobil mobilové,
že on strašně má ji rád,
až napíše es. em. esky,
zablokuje klapky všecky,
budou spolu klidně spát.

Praví na to mobilová,
ty si drahý mobil můj,
já nechci jen es. em. esky,
musíš hladit moje pecky,
pořádně mne pomiluj.

Teď už máme trochu klidu,
přes den nám ho nedají,
ti dva co dnes spolu spějí,
v růžových snech právě dlejí,
stejně pozdě vstávají.
Autor Beáta, 21.03.2005
Přečteno 1288x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí