Blues o jablko

Blues o jablko

Anotace: Tož tak

Bludné ráno v mlžném oparu,
sen snění v rozechvělý šum se stal,
křídla andělů, sepnutá
v střemhlavý let mne do peřin zas připoutal.
Zbloudilé srdce v hlavě mám,
vím kam patří, přesto, že je tam,
uložím ho tam kam patří,
za rok za dva nebo za tři budu rád,
že ho mám. Surealismus toho snu
odkládám, hebkostí vzpomínek ho obkládám,
cítím volnost co s ním přichází,
doteky bez bázně prožít můžu,
sen se skutečností stane,
všechno pro tě ve mě vzplane
a pak si zazpívám...
Zazpívám nahlas blues o hebkém těle,
i o tom co se ve mě mele,
Evo cos jablko utrhla, však andělem ses stala..
Autor Jan.jazz, 29.10.2020
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí