Touha

Touha


Tvé tělo je jak z alabastru,
tvé chloupky krásně lechtají
Tvé tělo je jak z alabastru,
tvé klíční kosti hladím potají
Tvá kůže, hebčejší než samet
Tvá ústa smyslně mě líbají
Tvůj penis, nejkrásnější pohled,
jaký mé oči vnímají.
Jen rukou sáhnout si....

Tvé tělo plné touhy,
tvá pýcha zvedá se
Tvé tělo plné touhy
na mě chystá se
Tvé ruce něžnější a jemné
Tvá ústa hladí, lákají
Tvé oči na mě hledí
a tiše se usmívají vidíc mé tělo vzrušené
Já miluji tu tvoji krásu,
když cítím záchvěvy tvé
Pojď....

Autor Aramgad, 14.02.2021
Přečteno 625x
Tipy 9
Poslední tipující: Ondra, Rozmarýna, Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, komantytapel, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí