Županem se stát

Županem se stát

Anotace: covidové blouznění

Županech tvým chtěl bych se stát,
s tvými ňadry si smyslně pohrávat,
přilnul bych k tobě s citem mi blízkým,
jiný šat bys nosit již nechtěla,
a to i kdyby byla zrovna neděla.
Takhle jen u slov silných zústávám,
odolávám i svým pitomým náladám,
proč, když jsem tě našel,
řádí světem
něco jako černý kašel.
Být tvým županem
by mi život smysl dodal,
myšlenky na černý kašel tak rychle odvál,
Smyslnost tvá mi oči zatemněla,
tak dotykem vnímat bych jej moh,
celou dobu co za tebou nemohu,
horkost těla mi noc co noc přichází,
hledám slova, co tuhle chlípnost vyváží.
Ne, Evo s těmito vtípky končím,
víš, že k tobě chovám velký cit,
chci být chrabrým jako velký CID,
Županem bych tak tvojí zbrojí byl,
nikoho bych k tvé kůži nepustil,
tak chtěně bych se chlípným hlídačem stal,
kdyby k tobě někdo zavítal..
Ach Evo neboj...
dnes v noci si dám olymPYJský trojboj.
Ráno budu fit, rukou do prázdna si šáhnu,
druhou do rámu narazím, zapnu konvici,
vstanu a čajem se opařím.
Autor Jan.jazz, 11.03.2021
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Iva Husárková, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D
Adame Adame
..budiž TI splněno tvé přání
a tvůj sen
a od teď
ať už jsi jen županem:))
Mě se líbí..je to pěkné

12.03.2021 09:54:22 | jenommarie

:D Županem které župy myslíš? :D
Díky

12.03.2021 12:16:20 | Jan.jazz

To už musí vědět autor sám;)

12.03.2021 13:06:45 | jenommarie

Parádička, co dodat :D.

11.03.2021 21:15:05 | Rozmarýna

Asi jen županem se stát, nebo i Županem ? :D, dík

11.03.2021 22:05:17 | Jan.jazz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí