Mrtvé dělo a jeho tělo

Mrtvé dělo a jeho tělo

Anotace: Napsáno: 26.3.2021

Sbírka: Bláboly

Chci psát o to co se nesluší,
jak muž s ženou soulouží.

Letmý dotyk, pohled dravce,
ženě připomíná spíše savce.

Slova lásky v hlavě sopka.
Kéž by byla delší... Ta stopka!

Jeden stén a už prší.
"A já tu jak blbá ležím"

Jedna postel a jedno mužské tělo,
žená svírá jeho mrtvé dělo.

Rve se jako statná lvice,
svícnem uhodila ho do palice.

Žena prchá co jen může,
kéž by nepoznala nikdy toho muže.

Autor Miborrow, 27.03.2021
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marten, Iva Husárková, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Očekávání jsou velká a pak realita klame :) ale každá zkušenost ae počítá :)

27.03.2021 23:33:23 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí