Usínáš

Usínáš

Usínáš

 

Miluji slzy, co v očích se třpytí

Když vnímáš jazyk můj žhavý

Jak penis tvůj nádherný objímá

 

Miluji šepot rtů, jimiž sten zní

Jak bouře v nocích, bezmocný

Co v hrdle pak hlasitěse ozývá

 

Miluji, jak divoký tlukot srdcí zní

V tělech z vášní dvou zrozený

Když penis tvůj mé tělo dobývá

 

Miluji touhu, tu vášeň co sytí 

Silou orgasmu v slasti zrozený

Naše těla potem lásky zmámená

 

Miluji pocit, že v tu chvíli i ty

V té lásce z vášně zrozený

S výbuchem extáze, těla znavená

 

 Bezmocně jak já, usínáš…….

Autor Aramgad, 20.04.2021
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, šerý, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Penis dobyvatel. Pěkné milostné tažení*

20.04.2021 23:33:43 | šerý

děkuji, měla jsem skvělou Múzu, díky ní mí několik takových básní, potěšilo mě, že se ti líbí. Hezký večer

21.04.2021 20:02:35 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí