Lásky tep

Lásky tep

Lásky tep

 

Polibkem žhavým v ní rozpoutal

pocity zmatené a vášně žár

Vzdech její jej povzbudil

Touhu po něm v ní probudil

Pak pokračoval dál a dále

až její tělo jak vosk co taje

Měnilo se v jeho rukách

Touha obou změnila se v muka

co déle nešla snést

Pak nechala se svést

On dal ji poznat lásky tep

co v žilách nepřestává žhnout

A z lásky daný polibek

Změnil v rozkoš, výkřik, vzdech…

Autor Aramgad, 24.04.2021
Přečteno 460x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí