Vzletná

Vzletná

Anotace: To je tak, když pes jitrničku sežral :o)

V oblacích na křídlech Pegasů
Já líbal bych tě do vlasů
Pak líbal bych tě stále dolů
My v ráji by jsme byli spolu
Líbal bych tvůj krk labutí
Ve chvíli našeho splynutí
My měli bychom zcela
Vášní propletená těla
Tvé kopečky vanilkové zmrzliny
Lízal bych celé hodiny
Avšak ty hodiny neskonalé touhy
By pro nás byl okamžik pouhý
Žhavými polibky bych pokryl tvé tělo
To „Chci Tě" by na mne zakřičelo
Mezi rty bych promnul tvé plátky narcisů
Až slyšela bys zpěv posvátných ibisů
Pak bych snad ještě chviličku
Laskal tvou sametovou mušličku
Na řadu po láskyplném líbání
By přišlo tvé oblíbené škrábání
Na zádech i na zadečku bys cítila mé drápky
Pak opět na začátku my byli bychom zpátky
V oblacích na křídlech Pegasů
Já líbal bych tě do vlasů ...
Autor Jackyl, 23.05.2021
Přečteno 366x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, kudlankaW, Psavec, mkinka, šerý, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V oblacích na křídlech Pegasů. Já líbal bych Tě do vlasů. ..Hezké naladění do začátku i konce.

17.06.2021 08:04:59 | mkinka

Děkuji Jíťo za krásný komentář. Láska a milování je taková dobrota, že se lidem asi nikdy nepřejí. :o)

17.06.2021 22:24:41 | Jackyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí