Šteklivá

Šteklivá

 

 

 

                       ŠTEKLIVÁ 

 

 

 Pomaly sa blíži leto,

 svieža vôňa vo vzduchu,

 odhadzujme bundy preto,

 pre tehličky na bruchu.

 

 Vždy keď stúpa teplota,

 odkladáme šaty dole,

 takmer úplná nahota,

 predvádzame vnady holé.

 

 Krátky pobyt na pláži 

 v obklopení krásnych tiel,

 smelé túžby ovlaží 

 nadšenie, že si ta šiel.

 

 Polonahí svalnáči 

 so svojimi láskami, 

 každému sa zapáči 

 pokochať sa kráskami.

 

 Chlapci a aj dievčatá 

 majú sa čím popýšiť,

 túžbou snaha načatá,

 božské telá povýšiť.

 

 Kúsok ďalej nudapláž,

 kúpanie len bez plaviek,

 moralistu radšej stráž,

 z rozhorčenia iba priek.

 

 Kto sa nahý nehanbí,

 odhadzuje plavky preč,

 prirodzene, bez hanby,

 puritán však stráca reč.

 

 Nahé telá schladzujú 

 otužilci vo vode,

 usilovne pracujú 

 na zázračnej pohode.

 

 Mokré plavky na sebe 

 sušiť veľmi škodlivé,

 záleží len na tebe,

 odhaľ miesta šteklivé.

 

 Mladí chlapci bez tričiek 

 priťahujú pekné dámy,

 po prehliadke tehličiek 

 odchádzajú sláviť flámy.

 

 So slečnami štíhlymi 

 zaflirtujú o závod 

 a s pokusmi rýchlymi 

 k tajnej akcii znie návod.

 

 Oddychujú spokojní 

 chalan s kočkou v náručí,

 pocit šťastia opojný 

 len akt lásky zaručí.

 

Autor Peter35, 25.06.2021
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí