plavby ranní v roztoužení

plavby ranní v roztoužení

Tvůj poslední dotyk,
dotyk rukou odhodlanou
jako vždy
třásl celým mým tělem.
Za okny ještě šero,
šepot tvého dechu,
pod peřinou letní žár,
kdo by té výzvě odolal.
Zvonkohra tvého mobilu,
signál dne, který jen tak neodejde,
výmluvná smyslnost, slova nevyřčená,
oči zavřené, přesto hledí do dáli,
co naše těla do jiného světa odvádí.
Vlnky dovádivé radosti,
že do přístavu jsme dojeli,
víme, že se dlouho nezdržíme,
chystat se vyplout znova chcem
minuty dne doženem.
Dotyk tvou rukou odhodlanou,
kormidlo na všechny strany roztáčí,
chtěl bych vědět kdy mi tvé tělo u tyče zatančí?
Autor Jan.jazz, 06.10.2021
Přečteno 436x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozmarýna, Psavec, Vivien, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odhodlaná ruka... Pěkné to i máš (myslím poezii, samozřejmě) :).

11.11.2021 19:26:27 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí