Sex

Sex

Sex problikává v hlavě mužově jako kontrolka,

alarm blikající neustále na poplach

chlupy kolem koulí se ježí

a chlapci se učí být

velkými fantasty.

 

Sex v různých variacích,

na různých prostředcích

v různých prostředích,

preference se mění,

konfigurace probíhají

aktualizace dat a aplikace feromonů.

 

Moje oblíbená barva je láska,

moje oblíbená chuť je vášeň

a nakupuji pouze u své milé!

 

Perpetuum mobile lidstva,

motor jede na plno,

zábava pro velké

neškodné i nebezpečné.

 

Sex.

Autor Alexandr Rakita, 12.11.2021
Přečteno 741x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...naučil jsem se od tebe nový slovo "prescetariánství"...prý dobrý na sex...;-)

12.11.2021 16:26:05 | Marten

Zasmál jsem se a to je důležitý .)

12.11.2021 16:23:15 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí