My dirty romantik

My dirty romantik

Anotace: Tři básně o lásce

Slavíček

Slavíček krásný švitořivý,
Růžinám vonným svoje písně pěl,
Vábil ho sladký úsvit divý,
Po hájích rajských jeho hlásek zněl.

Potůček malý v dáli bublající,
Lákal ho šumem rozmarným,
Probouzel žabky v trávě spící,
Dobýval hvizdem lahodným.

Budu tě svádět

Budu tě svádět drsnou krásou,
Jemnosvit lásky hýčkal břehy své,
Beránci malí na louce se pasou,
Inspiruj slastné verše mé.

Rozkvětlé nivy promění se v háje,
Údolím znějí tóny čmeláčí,
Dostaň mě lásko do sladkého ráje,
Kolotoč vášně se nám roztáčí.

Snová romance

Ponoř se lásko do mých hvězdných snů,
Prožijem spolu mnoho krásných dnů,
Procitnem v ráno až za svítání,
Připrav si křídla na létání.

Budem se vznášet nad krajinou,
Která jest květy posetá,
Vánek nás smáčí nad nížinou,
Z lásky jsem věčný popleta.

Spoutám Vás holky vůní jarní luky, která se noří v červáncích….
Autor Básník lásky, 17.03.2007
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí