Partička o dušičku

Partička o dušičku

Anotace: mno... pro milovníky imaginace a volného verše

Ležíme spolu nazí
pod dekou naše myšlenky
jsme naložili do úložného prostoru
Velkého vozu.

A ďábel začal hrát
bluegrass
s anděly
mariáš o tvoji duši.

Padá karta za kartou
jako naše noci
jako má být
trumfy jsou srdce.

Ležím vedle tebe
a mýho černýho kluka
právě zabili
červenou dámou.

Z posledního esa
směje se rohatej
než sesype se na něj
závěrečná trumfová sedma.

A je tu konec
do bláznivé partie
napjatého ticha
vzrušeně tikají Rolexky.

Hraješ si a vyhráváš
ale už zítra miláčku
zase si ďábel hrábne
po tvojí dušičce.
Autor Zubr, 19.03.2007
Přečteno 492x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neobyčejná báseň, která je hodně originální. Líbí se

08.04.2007 13:27:00 | leafe

hmmm...hravé, upoutalo ;))
jo, Lizka má pravdu, andělé s I to trochu kazí :-]

21.03.2007 19:10:00 | EsmE

výborná hra...ale prý se s city zahrávat nemá;)

jinak bluegrass s pány anděly...:)

19.03.2007 17:05:00 | Lizzzie

Výborný karban. S bluegrassem!

19.03.2007 16:47:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí