Velikonoční šupačka

Velikonoční šupačka

Anotace: Báseň chuti netradiční šupačky erotického rázu

Hody hody šupačku.
Já bych radši šukačku.
Hezky doma v pohodlí,
snad se stará podvolí.

Vytáhnu svou klobásku,
To vše dělám pro lásku.
Žena se již připravuje
Bradavčičky odhaluje.

To už na ni doléhám,
vášni rychle podléhám.
Do rytmu své básničky,
mačkám její kozičky.

Náhle se však probouzím,
Zjišťuji, že zase sním.
Co následuje, to já vím.
V postýlce si vyhoním.

Autor boneslash, 18.04.2022
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí