Nesmlouvavě

Nesmlouvavě

Políbit klíční kosti, ramena,

nesmlouvavě,

víš co to, pane, znamená

mám tě v hlavě

 

Políbit dekolt, poprsí

můj anděli

objevit spolu na návsi

se nesměli

 

Políbit šíji, lopatky

na oplátku

níž už jen samé dodatky

holobrádku...

 

5/2022

 

Autor Anna Kristýna Černá, 09.06.2022
Přečteno 354x
Tipy 14
Poslední tipující: Pro začátek, CULIKATÁ, Křemen, Psavec, Marten, Frr, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dodatky...
psané po okraji
dole
pod čarou
...spine of ilium...
chvěje se zlehka kurzivou

když holobrádci čtou...

01.09.2022 20:32:41 | Pro začátek

...a nejvíc sexy jsou kosti pánevní...;-)nesmlouvavě...

09.06.2022 14:57:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí