Pro otevření souboru nemáte dostatečná přístupová práva

Pro otevření souboru nemáte dostatečná přístupová práva

není radno
dotýkat se drátů
vysokého erotického napětí
pak člověk žije tak intenzivní život
že mu to přijde až jako smrt
poté, co blesk vynesl ortel
a já jsem zpátky v poustevnickém módu
cítím se sice trochu hnusně
ale hodně správně
Autor danielsoft, 03.07.2022
Přečteno 229x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Marten, mkinka, paradoxy, šerý, jenommarie, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smazat hard disk
možná u obou :). Njn to je život
ale jestli tak správně tak co řešit

03.07.2022 17:06:02 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí