Medový sníh

Medový sníh

Zmizím za temného Slunce

v odvaru mizerných dnů.

Prosím, zamíchej 

po směru tepu

ku žilám mým.

Nakonec pak, vše mlhou jen

a Ty jako Sharon se slánkou v jámě chtíče

usrkávaje své slávy…

 

paranormální láska v rozkvětu

šeptaje do oušek,  

kde zhasínají svíčky

tam korunují se hormony.

 

Na polštáři velké slzavé louže

stékaje z lože,

kloužou po podlaze

vpíjejí se do rýh.

Peřina potem zavlhlá,

ale žádný medový sníh.

Autor Caliéry, 31.07.2022
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Lonely.girl, ukrytá v máku, mkinka, jenommarie, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohaté i jiskrné se slzou v oku.

31.07.2022 21:25:22 | mkinka

Takové zvláštní se mi vybavili obrazy
připadala jsem si jak lžička
ve velkém hrnku..
a pak se to tím usrkáváním..někam rozuteklo:).

31.07.2022 21:06:37 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí