EROTICKÁ REVUE

EROTICKÁ REVUE

Anotace: znovu ožívá

POCHOD RUSKÝCH BUZERANTŮ

prcal putler lukašenka
ocasy jim stály
parta ruských buzerantů
zůstane snad v dáli

do světa se vydat chtěli
pro škaredé ženy
které vařit neuměly
přesto šukat chtěly

země ruská bude pustou
to se dneska šušká
neoplodní marfušu zlou
nenabitá puška

 

SPÝRSINK

svět je ohromen
svět je ochromen
utekly kozenky z trička ven
že bláznivá spýrsová i kalhotky svléká
tak místo do ženy muž na monitor stříká

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!

!!!

()

       ()()

     ()

 

SEKSBOMB

padla bomba na putlera
přímo na svá záda
pak své nohy rozcapela
že to prý má ráda
leští - leští raketu dřou
zůstala však zvadlá
ztratil synek potenci svou
to má z toho žrádla

ukrajinskýho

Autor Uličný, 09.10.2022
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Vivien, Stanislav32, Narragan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkratovala tlačiareň,
obrazovka
aj môj peň :D

09.10.2022 10:30:47 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí