Sbírka porna

Sbírka porna

Anotace: Text k hudebnímu klipu Exebot

Koukni na mou sbírku porna
Připadá ti odporná?

Koukni na mou sbírku porna
Fotila ses strašně ráda

Koukni na mou sbírku porna
Dnes neuvidíš nic
Dávno jsem to všechno prodal
Autor DraculaVonBambula, 24.11.2022
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Medved23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí