Prázdný pokoj

Prázdný pokoj

Temný prostor, nahá těla
V prázdném pokoji touha už vypršela
Vidina mizející v měsíčním světle
Tající se dech, půlnoční záře
Dmoucí se ňadra u oltáře.

Doteky stékají po nahém těle
Stonání zní z pokoje směle
Toužící siluety dívají se bděle
V prázdném pokoji to náhle temnotou zeje.

Iluze vášně, touhy a pyje
Dmoucí se ňadra už neodkryje
Tóny líbeznosti upadly v zapomnění
V prázdném pokoji světla už není.

Temný prostor, nahá těla
Co ona by přeci jen chtěla?
Touha již zhasla, vášeň vypršela
Již nesvíjela se těla.

Zející prázdnotou v temném pokoji
Naplněna temnotou bezednosti.
Autor janet_desp, 05.02.2023
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč ne, zajímavě podáno .)

05.02.2023 17:05:03 | Constantine

Děkuji Constantine :)

06.02.2023 11:10:32 | janet_desp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí