Ďáblův posel

Ďáblův posel

Anotace: Narozeninový básnický akrostich, který má účel hlavně popsat pocity prvního využití dilda.

Ďáblův posel

Večerní luny záře na tvoji pramínky krás
Šeptem dvacátým již zplodila tvůj tůní hlas
Erótova srdce básní zžela
Co však ti chybí kdybys chtěla?

Hoj ty narozeninový večere
Nechť volá vzduch jezera Ukerewe
Odepř této havěti svůj spleen
Nač ti želá i ten ďáblův klín

Emoce proudem z těla řinčí ven
Ještěže dráždí jen tvůj vilný len
Láva už se v tobě rychle lační
Ego zas hledá tu lunu noční

Pojď vojáčku nevinný ke mně
Šeptem toužím po tvé citu tepně
Íkaros vojáčkem poslušným byl
Místo toho však na lunu vyl

Ídy času panují tím ďáblovým klínem
Štěstí však uklidníš Dionýsovým vínem
Oltář opojení přesto neber jako lest
! Jest stačí si přečíst první litery dnes
Autor Dzonny_Seed, 13.06.2023
Přečteno 176x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není špatný. Dildo nejen pro dámy

13.06.2023 09:13:23 | Vycpávačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí